keskiviikko 17. lokakuuta 2018

Ensimmäinen päivä.

Ensimmäsen päivän jälkeen tunnelmat on oikein hyvät. Päästiin tutustumaan toisiimme ja vähän leikkimään, lisäksi saatiin iso annos tietoa turvallisuudesta.
Luokkakaverit on ihania ja nuoria. 😄

Sain paljon mietittävää mm. siitä, mitä tarvitaan turvalliseen toimintaan. Vaikka olenkin tehnyt kaikenlaista ohjaustyötä, tulen nyt ottamaan paremmin huomioon niin henkisen, fyysisen kuin sosiaalisenkin turvallisuuden kaikissa toiminnoissa. 
Hyvään seikkailukasvatukseen kuuluu turvallisuus, mutta myös ammatillisuus ja tavoitteellisuus. Ammatillisuus tulee jotenkin luonnostaan, tavoitteellisuutta tulee varmasti nyt mietittyä enemmän kun toimintaa järjestää. 

Mirka on mulle tuki ja turva tällä matkalla. Mikähän kohtalon oikku meidät toi yhteen?😅
Ensimmäisen päivän kalustoa, nyörejä ja remmejä tai mitä lie.😄
Vielä hymyilyttää.

Riviin järjestyttiin monella eri tavalla. Alkupäässä tämmöset pienet tytöt oli ja pysyi.🤗


Luokassa opiskelu on pitkästä aikaa tosi mukavaa. Ja aiheet mielenkiintoisia.👌


Luokasta on hienot maisemat. Näissä puitteissa on ilo opiskella. Ja jo ensimmäisenä päivänä sai paljon uutta, jäi paljon pohdittavaa ja ajatukset kirkastui monella tapaa. Eka päivä myös sai heittäytymään tilanteeseen. Tämä ei ollut lainkaan oman mukavuusalueeni ulkopuolella, sillä olen tottunut työssäni ja elämässä muutenkin siihen, että kaikkea ja erityisesti itseään ei voi ottaa liian vakavasti. Pieni lapsenmielisyys on hyvä olla olemassa, aina.
Kiitos tästä päivästä!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti