perjantai 19. lokakuuta 2018

Kolmas päivä, alaköysiratoja.


Perjantaiaamu oli kaunis mutta kylmä, kun kokoonnuimme koulun pihalle ihmettelemään Saaran ja Kaisan rakentamia köysiratoja. Kahdessa eri ryhmässä aloimme suorittaa annettuja ratoja.
Ensimmäisenä suoritimme ns. hämähäkkiradan, josta jokaisen piti vuorollaan joko yksin tai avustettuna päästä verkon aukoista toiselle puolelle.

Hämähäkkirata

Ihmettelyä, kuka laitetaan mistäkin kolosta.😅

Kaikki saatiin pariinkin kertaan toiselle puolelle, tosin täysin koskematta verkkoon emme selvinneet.



Seuraavaksi kävelimme matalalla käydellä avustettuna, sekä teimme erilaisia tasapainoharjoituksia ja jouduimme miettiä erilaisia keinoja kulkea köydellä eri tilanteissa. Kaikki saatiin lopulta kuvitellun rotkon yli.


Iltapäivällä harjoiteltiin solmuja, ja opimme siansorkan, leivonpään ja lisäksi Kaisa opetti miten voi tehdä rekkamiehensolmun, ja siinä samalla nähtiin tukkimiehenkytky. Sitten päästiin tekemään oma rata.



Omasta radasta teimme köysiradan, jossa siansorkilla kiinnitimme liinoihin köyttä. Lopulta köyttä pitkin pääsi kävelemään toiselle puolelle.



Päivä oli aivan mahtava! Meillä oli tosi hauskaa, ja tärkeintä oli että opin ihan uusia juttuja, mitä tältä opintojaksolta odotinkin. Oli kiva myös huomata miten uudenlaisia piirteitä itsestäni löysin. Yleensä annan muiden ohjeistaa mitä seuraavaksi tehdään ja seuraan sivusta. Nyt huomasin sanovani useampaan kertaan että saanko olla eka, ja voidaanko tehdä näin ja voinko kokeilla tätä. Ja hienoa sekin että kaikkia kuunneltiin ja kaikkien ideoita kokeiltiin. Ja lopulta kaikki saatiin rotkon yli ja hämähäkin seitistä läpi. Tätä porukkaa tulee ikävä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti