tiistai 23. lokakuuta 2018

Viimeinen päivä, ohjausharjoitukset.

Tiistai oli vähän kolean oloinen heti aamusta, mutta kaikki oli niin täynnä intoa ettei se juuri haitannut.
Laitettiin heti aamulla oma piste valmiiksi.



Ensimmäiseen harjoitukseen pääsin osallistumaan ryhmäni kanssa, ja se oli tosi hauskaa. Ensin yhdeltä otettiin pois puhekyky, toiselta näkö, ja sitten alettiin suorittaa tehtäviä. Seuraavaksi akrobatiaa ja lopuksi korien avulla kulkemista pisteeltä toiseen.


Päästiin osallistumaan myös seuraavaan koitokseen, ja mm. taiteiltiin köysiradalla. Oli ihan huisin hauskaa ja hyvin suunniteltu tarina tehtävien tueksi.
Onneksi oli suojelusenkeli👼

Kolmannen ryhmän suorittaessa pääsin arvioimaan suorittavan ryhmän suoritusta. Jo pelkkä katseleminen oli hauskaa, ja oli sellainen olo että tätä täytyy kokeilla, mm. vaikeutettua aarteenetsintää.


Vaikeutettu aarteenetsintä näytti melko mielenkiintoiselta ja naurua piisasi.



Omasta suorituksesta jäi vähän sellainen olo, että asioista olisi voinut vähän paremmin sopia etukäteen, mutta hyvin meni näinkin. Pari sähläystä ja epäselvyyttä ohjeissa, mutta tällä porukalla se ei ole ongelma. Muistaa sitten taas paremmin tulevaisuudessa miten kannattaa ohjeistukset hoitaa.
Mirka suorittamassa sokkosokkeloa ja Nelli antaa ohjeita.


Lopuksi vielä mietittiin niin yksilön kuin ryhmän näkökulmasta kuluneita päiviä. Itsellä päällimäisenä oli haikeat ja tosi hyvät fiilikset, nämä viisi päivää on olleet aivan huikeat, itsestä on löytynyt uusia puolia ja oon tehnyt asioita mitä en olis ikinä uskonut tekeväni. Kiitos meidän opet, Kaisa ja Saara uusista kokemuksista ja loistavasta kurssista!






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti